Erhvervscoaching

Udfordring og nytænkning til din virksomhed

Coaching kan på en effektiv måde skabe forandringer i dit arbejdsliv – forandringer, der udvikler dig som leder eller dine medarbejdere. Måske ønsker du at blive bedre i din kommunikation med dine kunder og kollegaer? At blive skarpere på strategien for din virksomhed? Eller få redskaber til at forebygge og håndtere konflikter på arbejdspladsen? 

Med et coachingforløb hos Avernus People, styrker du dit personlige lederskab. Vi bruger afprøvede modeller og teknikker, som hurtigt og effektivt skaber udvikling i din daglige ledelse.  Som styrker dine medarbejderes kompetencer og fremmer deres evne til at håndtere udfordringer.

Etik og ordentlighed med udgangspunkt i virksomhedens værdier

Få løst hverdagens konflikter og udfordringer gennem coaching med løsningsmuligheder på alle niveauer; hos den enkelte medarbejder, i teamet eller afdelingen. Alle coachingforløb foregår gennem en etisk og ordentlig tilgang, der tager udgangspunkt i virksomhedens værdigrundlag og understøtter din overbevisning. 

Kompetencer som bygger på erfaring med ledelse 
Vi har selv solid erfaring på lederniveau. Ledelseskendskabet har tilført stor forståelse for den samlede proces, der forårsager uoverensstemmelser og konflikter samt et godt kendskab til de daglige udfordringer og dilemmaer. 

Få del i  Avernus Peoples store personlige engagement, som forbedrer kommunikationen, arbejdsglæden og trivslen i netop din organisation gennem et veltilrettelagt coachingforløb. 

Avernus Økonomi Bogføring

Vores kunder fortæller

Leder du efter mere end bare en leverandør?

Benyt en dedikeret HR- sparringspartner fra Avernus People til at kigge ind i din organisation fra forskellige vinkler. Vi tager hånd om din virksomhed, dens medarbejdere og dig i et resultatskabende samarbejde.  

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så danner vi os hurtigt et overblik over dine udfordringer og de mulige løsninger, som bringer dig videre. Det giver dig samtidig en fornemmelse af, hvem vi er og hvad du kan bruge os til.